ŽUTI ILI CRVENI KARTON ZA HVANGA? Procenite da li je sudija pogrešio (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 11:36

ŽUTI ILI CRVENI KARTON ZA HVANGA? Procenite da li je sudija pogrešio (VIDEO)

Meč je završen bez pobednika.

Fudbalski derbi između Crvene zvezde i Partizana odigran na "Marakani" završen je bez pobednika (2:2). To je donelo da  crno-beli zadrže bod prednosti na tabeli Superlige Srbije posle 24. kola.

Naravno, meč između dva najpopularnija kluba u Srbiji ne bi bio to da ne postoje pritužbe na suđenje. Jedna od glavnih zamerki na arbitriranje Pavla Ilića je to da pri rezultatu 2:2 trebao da pokaže crveni karton reprezentativcu Južne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Koreje i igraču Zvezde In Beom Hvangu.

Da li je Hvang zaslužio crveni karton? pic.twitter.com/bLxIoUcFvD

— Sportcomm (@Sportcomm2) March 9, 2024

Procenite sami iz snimka da li je Hvang zaslužio žuti ili crveni karton za ovaj start. Sudijska odluka je bila da je žuti, jer je Srđan Mijailović bio u prilici da sustine igrača crno-belih

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.