ŽURNALOVA ANKETA: Da li ste zadovoljni radom Siniše Mihajlovića?

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Jun.2012, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽURNALOVA ANKETA: Da li ste zadovoljni radom Siniše Mihajlovića?

Dve prijateljske utakmice, dva poraza, učinak je Siniše Mihajlovića na klupi srpskog nacionalnog tima. Izgubljeni su mečevi od svetskog prvaka Španije i izuzetno jake Francuske, oba puta po 2:0.

Našem stručnjaku su ovi dueli poslužili kao proba formacije i velikog broja novajlija. Neki su opravdali očekivanja a neki ne, mada, sve će biti jasnije posle utorka i susreta sa Švedskom. Situacija će se još više iskristalisati nakon okupljanja naše selekcije u avgustu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << pred početak kvalifikacija.
Budući da se veliki broj novajlija sjatio u kampu Orlova, i da je formacija nova za sve članove, nije bilo realno očekivati da za veoma kratko vreme sve štima kao švajcarski sat...
Sportski žurnal sprovodi anketu i pitanje glasi:
Da li ste zadovoljni radom selektora Srbije Siniše Mihajlovića?
Da.
Ne.
Rano je za ocene.
Na dobrom je putu.
Sve je pogrešno.
Igrali smo protiv teških protivnika...
Moraće da promeni formaciju.
Moraće da zove iskusnije Krasića, Jovanovića, Žigića, Pantelića...
Uveo je disciplinu...
Na pitanje možete odgovoriti na našoj zvaničnoj fejsbuk stranici kao i u komentarima ispod članka, uz obrazloženje.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.