ŽREB: Marko Nikolić protiv Partizana!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Avg.2017, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽREB: Marko Nikolić protiv Partizana!

Poznat ishod žreba u Nionu

Paritzan će igrati protiv Videotona iz Mađarske u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope!

To je odlučeno žrebom u Nionu, gde su preostali mogući rivali crno-belih bili još Utreht, Šerif, AEK iz Larnake, Domžale i Estersund.

Prvi meč na programu je17, a revanš 24. avgusta.

Inače, ovo će biti drugi put u istoriji evrokupova da se sastaju Partizan i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Videoton. U sezoni 1984/1985, Mađari su eliminisali crno-bele ukupnim rezultatom 5:2 u trećem kolu tadašnjeg UEFA kupa. Bio je to dvomeč posle onog istorisjkog u kome je Parni valjak rundu ranije izbacio Kvins Park Rendžers (2:6, 4:0), ali je onda izgubio prvi susret u Sekešfehervaru 0:5, a u Beogradu slavio 2:0, što se - ipak, ispostavilo nedovoljnim za prolaz.





Dva kluba sastala su se i u novembru prošle godine. Ovoga puta reč je o prijateljskoj utakmici. Videoton je slavio 1:0 pogotkom Roberta Fečesina, koji se ispostavio dovoljnim  da se savlada ekipa na čijoj je klupi sedeo upravo - Marko Nikolić.



Prethodno, na pripremama u Slovenij, za vremena trenerskog mandata Vladimira Vermezovića, bilo je 2:2 u okršaju Videotona i Partizana. Golove za crno-bele dali su Dejan Babić i Saša Marković.



(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Partizan protiv Videotona, Zvezda na Krasnodar

Izvor: Beta, 04.Avg.2017

Fudbaleri Partizana će u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evropa igrati protiv madjarskog Videotona, dok će protivnik Crvene zvezde biti ruski Krasnodar, odlučeno je danas žrebom u Nionu. Prve utakmice igraju se 17. avgusta, a revanš mečevi 24. avgusta.Žreb za grupnu fazu Lige Evropa biće održan...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.