Izvor: HotSport.rs, 10.Sep.2017, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽOZE MURINJO: Srbin je najbolji fudbaler kog sam ikada trenirao

Jedan od najuspešnijih trenera na svetu, Žoze Murinjo, dao je zanimljiv intervjuu za ugledni „Sandej tajms“.

Upitan tokom intervjua za „Sandej tajms“ ko je najbolji fudbaler kog je ikada trenirao, Murinjo je bez razimišljanja odgovorio da je to srpski reprezentativac Nemanja Matić.
Matić. Ne mogu da kažem da sam imao boljeg od njega u karijeri, rekao je Portugalac.

Murinjo je zatim pričao o specijalnom odnosu koji ima >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sa Srbinom.
On i ja imamo nešto što ćemo zauvek pamtiti. Bila je to utakmica (sa Sautemptonom) u kome je on najpre bio rezerva. Onda sam ga uveo u igru u drugom poluvremenu, a izvukao sam ga sa terena u 70., možda 75. minutu. Novine su htele priču, štampa je tražila krv. Moju, njegovu, ili obe.Nemanja je bio vrlo tužan. Bio sam i ja tužan, jer takve stvari nisu lepe, a ja sam za njima posegao samo dvaput u karijeri. Međutim, sutradan je Matić došao kod mene i rekao: ‘Nisam srećan, ali to je moja krivica. Nisam srećan zbog onoga što ste mi uradili, ali sam sam kriv. Kriv sam, zbog načina na koji sam igrao, i potpuno razumem izmenu. Idemo dalje'“, otkrio je Murinjo detalj zbog kog je počeo da ceni Matića još više nego do tada, rekao je Murinjo.

U julu ove godine, Murinjo je za skoro 50 miliona evra, doveo našeg reprezentativca iz Čelsija, u kome mu je svojevremeno bio trener.
The post ŽOZE MURINJO: Srbin je najbolji fudbaler kog sam ikada trenirao appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Murinjo: Novinari su hteli Matićevu ili moju krv

Izvor: B92, 10.Sep.2017

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo rekao je za Tajms da je trenirao malo boljih igrača od Nemanje Matića...Srpski fudbaler je došao u Mančester Junajted iz Čelsija za 40 miliona funti, a Murinjo je išao sličnim putem...Odnos njih dvojice nije uvek bio idealan..."Što se tiče Matića,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.