ZOI - Spektakularno hokejaško finale, Rusima zlato!

Izvor: Sportske.net, 25.Feb.2018, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZOI - Spektakularno hokejaško finale, Rusima zlato!

Drama u finalu, pobednik odlučen tek posle produžetka!

Muška hokejaška reprezentacija Rusije osvojila je danas zlatnu medalju na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu, pošto je u finalu posle produžetka pobedila Nemačku sa 4:3 (1:0, 0:1, 2:2, 1:0).

Pobedonosni gol postigao je Kiril Kaprizov i omogućio Rusiji da osvoji prvo olimpijsko zlato u hokeju, u muškoj konkurenciji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od Igara 1992. godine u Albervilu.

Kaprizov je ima i tri asistencije. Dva gola, uz dve asistencije, postigao je Nikita Gusev. Gusev je golom 55,5 sekundi pre kraja uveo utakmicu u produžetak.

Osvajanjem srebrne medalje Nemačka je ostvarila najbolji rezultat u svojoj istoriji u hokeju na Zimskim olimpijskim igrama.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Norvežanka Bjergen osvojila zlato u kros kantriju

Izvor: Beta, 25.Feb.2018

Norvežanka Marit Bjergen osvojila je danas zlatnu medalju u kros kantriju na 30 kilometara masovnim startom, poslednjem takmičenju na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu.Bjergen je pobedila rezultatom sat, 22 minuta,17,6 sekundi i postala prvi sportista sa pet osvojenih medalja u Pjongčangu.Srebrnu...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.