Izvor: HotSport.rs, 10.Mar.2015, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽOC SVE UBACIO U ISTI KOŠ: Sebični i Bogdan, Bjelica i Jan?!

Trener Fenerbahčea Željko Obradovic bio je izuzetno ljut na svoje izabranike, koji su poraženi u gradskom derbiju od Galatasaraja sa 92:88. 

Fener, ekipa sa velikim zvezdama, dugom klupom, nadigrao je tim sa orgomnim finansijskim problemima, koji9 je uz to bio prinuđen da odigra sa skraćenim rosterom.
- Moji igrači su sebični i misle samo na sebe! Njihovo ponašanje nije moj problem. Ako im nedostaje motivacije, neka idu u drugi klub – siktao Žoc.
Pohvalio je rivala >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << koji je desetkovan došao do pobede.
- Galatasaraj je igrao sa šestoricom igrača i želeo je pobedu više od nas! Oni su i zaslužili da pobede – dodao je Obradović.
Podsetimo, Gaudlok je ubacio 19 poena, po 14 Veseli i Bjelica, a Bogdanović je završio sa 6 poena.
hotsport.rs       
 

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Obradović besan na igrače: Ako nemate motivaciju, nađite novi klub!

Izvor: Press, 10.Mar.2015

Trener Fenerbahčea je bio besan na košarkaše zbog loše igre u derbiju sa Galatasarajem. Sebični su i misle smao na sebe - "grmi" Željko . U turskom derbiju je Galatasaraj sa skraćenim rosterom uspeo da savlada Fenerbahče...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.