ŽOC PONOVO POMERA GRANICE ISTORIJE! Veliki jubilej Obradovića pred domaćom publikom

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Nov.2023, 16:27

ŽOC PONOVO POMERA GRANICE ISTORIJE! Veliki jubilej Obradovića pred domaćom publikom

Grmeće dvorana.

Košarkaši Partizana u četvrtak od 20.30 igraju meč sedmog kola Evrolige protiv Fenerbahčea u Areni.

Trener crno-belih Željko Obradović imaće veliki jubilej protiv svog bivšeg kluba, te će po 500. put predvoditi neki tim u najelitnijem evropskom takmičenju, a to nikada nikome pre njega nije pošlo za rukom.

Da stvar bude još upečatljivija, utakmice u ovu statistiku se računaju tek od rastanka sa FIBOM 2000. godine što znači >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se mečeve koje je vodio pre toga na klupama Partizana sa kojim je osvojio onu čuvenu titulu iz 1992. godine, Reala, Huventuda i Benetona ne računaju.

Kada se sve sabere, ukupno je 227 puta vodio ekipu Panatinaikosa, potom je 217 mečeva bio šef struke Fenerbahčea, dok je 55 puta bio na klupi Partizana i ovo će mu biti 56. put.

Što se tiče procenta uspešnosti, ostvario je 337 pobeda na 499 utakmica i to je procenat od 67,53%.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.