ZNAO SAM DA NEĆE BITI DOBRO: Piksi otkrio detalje sa treninga koje niko nije znao

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2022, 15:41

ZNAO SAM DA NEĆE BITI DOBRO: Piksi otkrio detalje sa treninga koje niko nije znao

Orlovi eliminisani u prvoj fazi Mundijala.

Selektor Srbije Dragan Stojković ispričao je u obraćanju javnosti da je zbog lošeg stanja sa povredama pojedinih igrača bilo razmišljanaja da pojedinci ne putuju u Katar na Svetsko prvenstvo.

- Bilo je razmišljanja na tu temu. Niko nije rezervisaa svoje emsto u timu, ali su bile prognoze da ima dovoljno vremena i da će se sve učiniti da budu spremni. Zato smo se odlučili za ovaj sasta. Bilo je igrača koji nisu praktično >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << učestvovali u kvalifikacijama, ali bilo je nerealno da oni budu na spisku, a da udarne igle ne idu u Katar. – istakao je Stojković.

Zatim je odlučno dodao.

- Lista se nije pravila ni po čijim kancelarijama. Video sam da nije bilo primedbi u javnosti, jer je ranije uvek bilo spoljnih faktora. Ja imam svoj stav i pošteno radim posao za dobrobit našeg fudbala i nijedan drugi interes me ne zanima. Prvi put se desilo da nema primedbi i zato nemam grižu savesti da sam stavio nekog zaradudrugih interesa ili da sam se ogrešio o nekoga.

- Veliki uspeh smo napravili, našli smo se na Svetskom prvenstvu. Takođe, perfektan niz rezultata u Ligi nacija koji te uvodi u A diviziju da budeš među 15 najboljih rezultata u Evropi. Neću dati da to neko ponižava. Ne bih sedeo ispred novinara da se osećam osramoćeno, bezvredno ili poraženo, a ove greške ćemo iskoristiti da ih ne ponavljamo. Spoljni faktori koji su jedva dočekali da dođe do neuspeha su dočekali svojih pet minuta, ali to sigurno neće poremetiti jednu zdravu grupu koju smo napravili poslednjih 20 meseci. Nećemo im dozvoliti da ruše sve što smo napravili i da od ovoga prave tragediju. Tragedija ne postoji u sportu.

Seeltkor je otkrio u kako lošem stanju je bio tim neposredno uoči Mundijala.

- Dan pred odlazak za Bahrein sedam ili osam igrača je bilo van stroja. Znao sam da neće biti dobro. Onda čekate sutrašnji dan da vidite ko će moći da trenira i kako onda da budem zadovoljan – jasan je Stojković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.