ZNAO JE RANIJE DA OPLETE PO NOVAKU: Oglasio se Vilander dva dana posle Vimbldona! Reči koje će se pamtiti (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023, 18:50

ZNAO JE RANIJE DA "OPLETE" PO NOVAKU: Oglasio se Vilander dva dana posle Vimbldona! Reči koje će se pamtiti (VIDEO)

Čekao je da se smire strasti.

Bivši švedski teniser Mats Vilander dva dana posle završetka Vimbldona analizirao je turnir, a posebno se dotakao govora Novaka Đokovića posle poraza od Alkaraza.

Vilander je ranije bio poznat po zluradim komentarima na račun Novaka, ali je u poslednje vreme promenio ploču i često možemo čuti lepe reči o najboljem teniseru ikada.

Zaista cenim što smo videli jednog od najvećih, ako ne i najvećeg, Novaka, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u ovakvim situacijama. Videli smo ga da gubi, što je teško, ali u isto vreme način kako se nosi sa sobom na terenu je briljantan. Šta je uradio na terenu posle tokom intervjua i ceremonije dodele pehara je apsolutno briljantno. On je veliki šampion i gura naš sport na viši nivo. Podigao je lestvicu i zajedno sa njim Karlos Alkaraz, koji ga je izazvao. Mislim da je ovo za naš sport veliki momenat. Ponavljam, voleo bih da vidim Đokovića kako osvaja 30 Grend slemova, jer je on to zaslužuje zbog svega što je uradio za naš sport. 

Mats Wilander is 𝗴𝗿𝗮𝘁𝗲𝗳𝘂𝗹 that we get to see Novak Djokovic's grace in defeat 🗣️ pic.twitter.com/2CsbVFXa4p

— Eurosport (@eurosport) July 17, 2023

- Ali mislim da je bitno i da imamo nove šampione i novog šampiona Vimbldona, čak je i još bitnije da je to Karlos Alkaraz, jer je on nešto tako posebno, da možda nismo videli u našem sportu tako nešto ranije. Računajući i Federera, Nadala i Đokovića jer on ima osećaj za igru Federera, strast Nadala i ima kretanje i defanzivne sposobnosti Novaka Đokovića, a plus ima sjajno vreme pred sobom i on se zapravo smeje na teniskom terenu. Na finalu Vimblona, to je zaista neverovatno - zaključio je Vilander.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.