ZNALA SAM DA ĆE OBORITI SVE REKORDE Monika Seleš poslala poruku Novaku pred polufinale AO

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2024, 11:38

"ZNALA SAM DA ĆE OBORITI SVE REKORDE" Monika Seleš poslala poruku Novaku pred polufinale AO

Pružila mu je podršku.

Legendarna teniserka Monika Seleš izjavila je da "bi bilo super" da je mogla da odigra jedan miks dubl sa Novakom Đokovićem i istakla da je odavno prestala da broji gren slem titule koje je osvojio najbolji igrač sveta.

Đoković se juče plasirao u polufinale Australijan opena, pošto je pobedio Amerikanca Tejlora Frica 7:6 (7:3), 4:6, 6:2, 6:3.

Srpski teniser je ostvario 33. uzastopni trijumf na prvom grend slemu godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Đoković je izjednačio rekord Monike Seleš po broju uzastopnih pobeda na Australijan openu.

Novak je potom na konferenciji za medije izjavio da mu je Monika Seleš jedan od idola. Legendarna teniserka se danas oglasila na Instagramu.

- Odavno sam prestala da brojim Novakove gren slem titule. Još odavno sam znala da će oboriti sve rekorde i da će postaviti neke jako teške za naredne generacije. Samo bih volela da smo igrali u istoj eri, bilo bi super da smo odigrali jedan miks zajedno, to bi bilo fenomenalno. Hvala ti, Novače, na zahvalnosti i uvažavanju. I idemo, osvoji Australijan open - navela je Monika Seleš.

Đoković brani titulu u Melburnu, pošto je prošle godine u finalu Australijan opena pobedio Grka Stefanosa Cicipasa 6:3, 7:6 (7:4), 7:6 (7:5). Srpski teniser će u Melburnu pokušati da stigne do 11. titule na Australijan openu i 25. grend slem trofeja u karijeri.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.