ZNA ŠTA JE DONELO PREVAGU: Strah je doveo do toga da pristup meču bude vrhunski

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2023, 21:56

ZNA ŠTA JE DONELO PREVAGU: Strah je doveo do toga da pristup meču bude vrhunski

Crveno-beli su startovali sa pobedom.

Fenomenalno su započeli sezonu u Evroligi košarkaši Crvene zvezde. Oni su na svom terenu savladali franciuski Asvel sa 94:73 u prvom kolu, a o važnosti susreta pričao je trener šampiona Srbije Duško Ivanović.

- Ova utakmica je bila izuzetno važna za nas, osećao se i pritisak. Odlično smo otvorili meč, služio nas je šut za tri poena, stekli smo dovicifrenu prednost koju smo čuvali do kraja meča. Hvala navijačima na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << velikoj podršci, ali moram da naglasim da očekujem više i bolje u periodu koji sledi - naglasio je trener Crvene zvezde, Duško Ivanović i nastavio:

- Iskreno pribojavali smo se meča, a taj mali strah je doveo do toga da pristup meču bude vrhunski. Prvo poluvreme je bilo odlično, u nastavku je bilo oscilacija. Ponavljam još jednom, moramo da pojačamo stepen agresivnosti u odbrani, ne smemo da se oslonimo na napad i šut za tri poena.

Duško Ivanović je nastavio sa izlaganjem:

- Generalno sam zadovoljan prikazanim. Momci su pokazali veliku energiju, borili su se od prvog do poslednjeg sekunda, pa samim tim i greške kojih je bilo padaju u zaborav. Međutim, spomenute greške moramo da eliminišemo ako želimo da ostvarimo vrhunske ambicije - naglasio je Ivanović.

U narednoj rundi Evrolige, Zvezda gostuje Žalgirisu u Kaunasu, dok će Asvel ugostiti Partizan. U međuvremenu, Zvezdu očekuje derbi drugog kola ABA lige i duel sa Cedevita Olimpijom u Beogradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.