Izvor: HotSport.rs, 25.Okt.2016, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZNA ŠTA IH ČEKA U ARENI: Trener Barselone silno nahvalio Delije pred gostovanje u Beogradu

Košarkaši Crvene zvezde sutra dočekuju Barselonu koja sa puno poštovanja prema srpskom šampionu dolazi u Beograd.

Biće to meč trećeg kola Evrolige i sudeći prema rečima iz tabora Barselone, gosti imaju puno respekta kako prema igračima, tako i prema navijačima Crvene zvezde.
– Oni su dokazali u Turskoj da mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da iskontrolišu utakmicu tako da znamo da igramo protiv veoma dobre ekipe. Moraćemo da igramo našu košarku. Svakoga dana smo sve bolji. Bili smo konstantni protiv Fenerbahčea, jedan detalj je odlučio utakmicu. U poslednja dva meseca smo mnogo napredovali. Još uvek nam nedostaju neki povređeni igrači, ali ćemo uskoro biti kompletni – rekao je Jorgos Barcokas pred put u Beograd.
Posebno je nahvalio atmosferu koja će sasvim sigurno biti uzavrela u Kombank areni.
– Moraćemo da se borimo jer je ovo meč u gostima, a svi mečevi Evrolige u gostima su teški. Ovaj će biti i dodatno težak zbog atmosfere, tako da ćemo morati da kontrolišemo emocije.To je velika hala, mnogo je ljudi,  ali to je deo sporta. Uživaćemo u tome – istakao je trener Barselone.
Košarkaš Barselone Pau Ribas bio je sličnog mišljenja.
– Jedva čekamo utakmicu. Uvek je teško igrati na gostovanju u Evroligi, posebno kada igrate pred 20.000 navijača. Zvezda je veoma dobar tim koji igra do granice, biće komplikovano – rekao je Ribas.
The post ZNA ŠTA IH ČEKA U ARENI: Trener Barselone silno nahvalio Delije pred gostovanje u Beogradu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Turska,   Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kataloncima ''klecaju kolena'' pred meč sa Zvezdom?

Izvor: Sportske.net, 25.Okt.2016

Trener košarkaša Barselone Jorgos Barcokas rekao je danas da protiv Crvene zvezde očekuje tešku utakmicu u "žestokom ambijentu" i dodao da će njegovi igrači morati da se izbore s emocijama ukoliko žele da ostvare pobedu...Barselona će sutra gostovati u Beogradu Crvenoj zvezdi u trećem kolu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.