ZNA SE I TO: Alveš našao novi klub, i to u Premijer ligi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2017, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZNA SE I TO: Alveš našao novi klub, i to u Premijer ligi (FOTO)

Postignut usmeni dogovor.

Dani Alveš će postati novi fudbaler Mančester sitija. Kako prenosi specijalizovani portal Gol, Brazilac ne želi da ostane u Juventusu, pa je postigao usmeni dogovor o potpisivanju dvogodišnjeg ugovora. Sa Starom damom iz Torina ima ugovor na još godinu dana, ali je ipak odlučio da promeni sredinu. Prema istom izvoru, ugovor će biti vredan oko deset miliona evra, a zarađivaće oko 100.000 evra nedeljno.

Na ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << način, Alveš (34) će opet sarađivati sa Pepom Gvardiolom. U Barseloni su radili zajedno tokom četiri sezone, a osvojili su i brojne trofeje. Alveš je za Juventus odigrao 32 utakmice, uz šest golova i šest asistencija.

U Evropu, tačnije u Sevilju je došao iz Baije. Posle Sevilje nastupao je za Barselonu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.