ZNA SE CIFRA: Zvezda odrešila kesu za Kataija, nema potpisa dok se ne desi OVA stvar

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2020, 13:01

ZNA SE CIFRA: Zvezda odrešila kesu za Kataija, nema potpisa dok se ne desi OVA stvar

Veliko pojačanje za crveno-bele.

Bivši kapiten Crvene zvezde Aleksandar Katai nalazi se na pragu povratka na “Marakanu”. Posao je dogovren, a čeka se povratak generalnog direktora Zvezdana Terzića sa bolovanja kako bi se sve ozvaničilo, piše Mozzart sport.

Atletiko u seriji, Barselona uzdrmana posle remija u Vigu, ali su protiv Madriđana poslednji poraz na domaćem terenu pretrpeli još 2006. Stoga se dvojka plaća kvotom 4,20. Pogledajte sve MOZZART kvote >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za meč Barselona – Atletiko.

Godišnja plata Kataija iznosiće 480.000 evra, a krilni napadač dobiće i bonuse u slučaju individualnih i timskih uspeha. Finansijske benefite mu omogućava činjenica da na Marakanu dolazi kao slobodan igrač, pa Zvezda nije morala da plaća obeštećenje za njega.

Podsetimo, nposle ispada njegove supruge Tee na društvenim mrežama, Katai je dobio otkaz u Los Anđeles Galaksiju. Zvezda je iskoristila situaciju i vraća neugodnog driblera u Ljutice Bogdana.

Podsetimo, pre Kataija, Crvenu zvezdu je pojačao još jedan krilni fudbaler, Srđan Spiridonović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.