ZNA KOLIKO JE POTREBAN TIMU: Sergej ODBIO da napusti teren - igrao sa SLOMLJENIM NOSEM (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2021, 13:00

ZNA KOLIKO JE POTREBAN TIMU: Sergej ODBIO da napusti teren - igrao sa SLOMLJENIM NOSEM (VIDEO)

Muški izdržao.

Mladi srpski fudbaler bili su u glavnim ulogama u meču Fiorentine i Lacija u kojem je zablistao Dušan Vlahović sa dva gola, ali i ništa manji junak nije ni fudbaler Lacija Sergej Milinković-Savić koji je stoički izdržao na terenu do kraja, uprkos vrlo nezgodnoj i bolnoj povredi.

Srpski fudbaler je negde krajem prvog poluvremena, posle žešćeg sudara sa Pulgarom, dobio udarac u nos, krenula mu je i krv, a kasnije se ispostavilo da je pretpreo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << frakturu koja mu ipak nije bila prepreka da meč završi na terenu do samog kraja.

- Hteo je da ostane na terenu po svaku cenu - kaže trener Lacija Simone Inzagi za Sergeja.

- Bili smo sigurni da je slomio nos tokom duela s Pulgarom pre poluvremena. Fiorentina je vrlo jaka ekipa i trebao nam je njegov doprinos, zato je nastavio da igra - rekao je trener gostiju.

Ove sezone Sergej je postigao osam golova i upiso 11 asistencija u 40 utakmica u svim takmičenjima.

Ako PSŽ, posle ispadanja iz Lige šampiona, ne uzme titulu u Francuskoj, ne uzme titulu u Francuskoj, sezona će za Svece biti katastrofalna, pa je večerašnje (21.00) gostovanje Renu izuzetno važno za tim iz Pariza. Kvota na dvojku je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ren - PSŽ.

BONUS GALERIJA

- Pogledajte kako izgleda Eleni Petrulaki, supruga Ilije Ivića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.