ZNA JE CELA BIVŠA JUGA: Miha i Ibra ODLUČILI koju će pesmu PEVATI na Sanremu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021, 17:52

ZNA JE CELA BIVŠA JUGA: Miha i Ibra ODLUČILI koju će pesmu PEVATI na Sanremu (VIDEO)

Proslavljeni asovi debituju u novoj ulozi.

Trener Bolonje Siniša Mihajlović i prva zvezda Milana Zlatan Ibrahimović odavno su odlučili da na predstojećem muzičkom festivalu u Sanremu nastupe u duetu.

Organizator festivala je na pres konferenciji najavio da će Srbin i Šveđanin otpevati pesmu „Lo vagabondo“ koju je 1972. godine napravila grupa „I Nomadi“.

Inače, Miha i Ibra su dugogodišnji prijatelji i njih dvojica uvek u izjavama za medije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iskazuju veliko poštovanje jedan prema drugom.

Zlatan je pre nekoliko godina bio i na spektakularnom oproštaju Mihajlovića, kada je bivši igrač Vojvodine, Zvezde, Rome, Sampdorije, Intera i Lacija, u Novom Sadu završio blistavu fudbalsku karijeru.

Na festivalu u Sanremu je svojevremeno učestvovao najbolji teniser sveta i prvi reket Srbije Novak Đoković.

Ovogodišnje takmičenje počinje 2. marta i traje do subote, a napadač Milana će biti prisutan svake večeri festivala osim u sredu kada njegovi Rosoneri igraju protiv Udinezea meč Serije "A". Šveđanin će tu utakmicu propustiti, jer je povređen.

Podsetimo, i u Srbiji je svojevremeno bila popularna pesma “Vagabundo”, u izvđenju hrvatske estradne zvezde Gorana Karana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.