ZMAJEVI SE SPREMAJU ZA NASTAVAK: Damjanović ima jasne ciljeve za proleće!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2021, 16:17

ZMAJEVI SE SPREMAJU ZA NASTAVAK: Damjanović ima jasne ciljeve za proleće!

Uskoro polaze na pripreme.

Trener Voždovca Jovan Damjanović rekao je danas da želi da njegova ekipa bude rezultatski stabilna i da se približi gornjem delu tabele u predstojećem periodu.

- Raduje me što su igrači Voždovca na ceni, iako ćemo teško neke od njih zadržati. To je izazov sa kojim se svake godine susrećemo. Rezultatski želimo da budemo stabilni i da se približimo gornjem delu tabele. U Kupu takodje imamo ambicije i jako je dobro što igramo na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dva fronta. Rezultat je na kraju najvažniji, ali i način na koji se pobedjuje - rekao je izmedju ostalog Damjanović za sajt kluba.

Deset bodova deli Milan i Juventus na tabeli Serije A, pa ako Rosoneri večeras (20.45) slave u velikom derbiju na San Siru, može se reći da će praktično otpisati devetostrukog uzastopnog šampiona iz trke za titulom. Kvota na Milan je 2,70, iks je 3,25, a dvojka na Juve 2,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan – Juventus.

Voždovac će u petak početi pripreme za nastavak sezone, u kojoj se u Super ligi nalazi na sredini tabele.

- Mislim da smo mogli više da postignemo kada je broj osvojenih bodova u pitanju, takodje nam nedostaje konstantnost i na tome ćemo raditi. Možemo i moramo mnogo bolje u nastavku kako bismo dostigli nivo kojem težimo - naveo je Damjanović.

Damjanović je naveo da je Voždovac u nekim periodima igrao na veoma visokom nivou, atraktivno i ofanzivno.

- Sezona je specifična iz mnogo razloga. Velika fluktuacija igračkog kadra situaciju je činila težom, ali smo konstantno imali podršku i razumevanje uprave kluba. Period privikavanja je bio težak, ali dobar za nas. Ujedinili smo se, očvrsnuli i uvideli kakav pre svega ljudski, a potom i igrački kvalitet ima svaki pojedinac i došli do toga da sada imamo jednu sjajnu grupu igrača, tim za ponos - kazao je Damjanović.

Po njegovim rečima, Voždovac želi da zadrži prepoznatljiv stil igre, ali i da napreduje u svim segmentima.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.