ZMAJEVI POTVRDILI: Gajić potpisao za Voždovac!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020, 18:21

ZMAJEVI POTVRDILI: Gajić potpisao za Voždovac!

Veliko pojačanje na Dušanovcu.

Fudbalski klub Voždovac saopštio je danas da je prvo pojačanje kluba za narednu sezonu štoper Marko Gajić. Odbrambeni fudbaler je već bio član popularnih "zmajeva", čiji dres je nosio od 2016. do 2018. godine kada je odigrao više od 50 mečeva. Prethodne dve sezone proveo je u Olimpiji iz Ljubljane.

-Jako sam srećan i lepo je vratiti se u klub u kojem sam proveo najlepše momente u svojoj karijeri. Sa trenerom Damjanovićem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam sarađivao i u prethodnom stručnom štabu u ovom klubu, tako da neće biti mnogo nepoznanica za mene i jedva čekam nove izazove - rekao je Gajić za zvanični sajt FK Voždovac.

- Otišao sam iz kluba pre dve godine, ali Voždovac je ostao najbolje organizovan klub u zemlji, ekipa se jako dobro selektira i ima jako mnogo talenata. Kapiten Nikolić i Stuparević bili su moji saigrači u prethodnom mandatu u klubu, tako da sam se i sada jako brzo uklopio - dodao je Marko Gajić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Dileta Leota.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.