ZLATNA VENČANICA, ŠMINKA KAKVA SE NE PAMTI: Snimak RASKOŠNOG venčanja evropskog VICEŠAMPIONA i STARLETE potresao je region! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2020, 07:19

ZLATNA VENČANICA, ŠMINKA KAKVA SE NE PAMTI: Snimak RASKOŠNOG venčanja evropskog VICEŠAMPIONA i STARLETE potresao je region! (VIDEO)

Procurilo.

Srđan Mrvaljević, crnogorski džudista, oženio se pre par godina sa svojom verenicom Tamarom, a način na koji je par stao na "ludi kamen" izazvao je burne reakcije u regionu.

Naime, nekoliko meseci posle svadbe na internetu se pojavio video snimak koji je postao pravi hit na društvenim mrežama.

Mediji i fanovi su komentarisali svadbeni raskoš, a u fokusu je bio Tamarin stajling. Ona se udala u zlatnoj venčanici, sa zlatnim pojasom oko struka, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a način na koji je bila našminkana oduševio je sve.

Tamara i Srdjan Mrvaljevic - trailer from Dronestudio.me on Vimeo.

O Tamari se malo toga zna, ali srpski mediji je nazivaju “starletom” i pišu kako se podvrgla velikom broju estetskih operacija.

Što se tiče Srđana, njegova karijera u džudou izuzetno je uspešna. Mrvaljević je predstavljao Crnu Goru na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. i u Londonu, četiri godine kasnije. Na Svetskom prvenstvu u Parizu 2011. osvojio je srebrnu medalju, a kao svetski vicešampion izabran je za sportistu godine od strane Olimpijskog komiteta Crne Gore.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Ilić, supruga fudbalera Sergeja Milinković-Savića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.