ZLATA VREDAN NOVAC: Zvezda dobija POLA MILIONA evra

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2020, 13:41

ZLATA VREDAN NOVAC: Zvezda dobija POLA MILIONA evra

Značajna finansijka injekcija.

Fudbaleri, s tručni štab i menadžment Crvene zvezde u periodu krize zbog pandemije kroona virusa dobijaće po 50 odsto od plate, a značajna finansijska injekcija mogla bi da stigne u Ljutice Bogdana tokom leta.

Na “Marakani” navijaju da se nastavi prvenstvo Francuske i da se Olimpik Marsej plasira u Ligu šampiona. U tom slučaju crveno-beli će na ime bonusa dobiti 500.000 evra, jer je takav dogovor postignut kada je Nemanja Radonjić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u leto 2018. godine prešao u klub sa “Velodroma”, piše Mozzart sport.

Marsej se nalazi na drugoj poziciji Lige 1 sa šest bodova više od trećeplasiranog Rena i sedam više od četvrtog Lila. Radonjić je u uspesima kluba iz francuske luke postigao pet golova i dao značajan doprinos dobrim rezultatima.

Podsetimo, transfer Radonjića u Marsej je iznosio 12 miliona evra, a Crvena zvezda je dobila nešto više od polovine te sume. Ostatak je otišao Romi i menadžerskoj agenciji reprezentativca Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.