ŽIVOTNA DRAMA ENTONIJA TAUNSA : Zbog korone ostao bez majke i sedam članova porodice, a sada i sam pozitivan

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021, 20:05

ŽIVOTNA DRAMA ENTONIJA TAUNSA : Zbog korone ostao bez majke i sedam članova porodice, a sada i sam pozitivan

Drži se momčino.

Centar Minesota Timbervulvsa Karl Entoni Tauns pozitivan je na Covid-19. Reprezentativac Dominikanske Republike je u izolaciji, u kojoj će provesti najmanje dve nedelje. Košmar prouzrokovan koronavirusom za pomenutog košarkaša nikako da se završni. Naime, njegova majka je preminula od ove nemilosrdne pošasti, a od aprila do decembra ostao je bez sedam članova porodice.

- Molim se da ovaj košmar prestane. Moramo da se potrudimo da zaustavimo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovaj virus. Obećavam vam da neću završiti u kovčegu pored mame i da ću pobediti - napisao je Tauns na Tviteru.

Karl Entoni Tauns je u NBA ligi od 2015. godine kada ga je sa prvom mesta na draftu birala Minesota. Centar Timbvervulsa je godinama unazad jedan od najboljih "petica" u najjačoj ligi na svetu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.