ŽIVOT JE NIJE MAZIO: Bila je ČISTAČICA, a sada INTERVJU naplaćuje 100 hiljada EVRA

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2020, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽIVOT JE NIJE MAZIO: Bila je ČISTAČICA, a sada INTERVJU naplaćuje 100 hiljada EVRA

Neverovatna priča.

Heorhina Rodrigez živi san sa svojim izabranikom Kristijanom Ronaldom, ali morala je mnogo muka da prođe da bi sve ovo imala. Sada zarađuje dobro i sama, a ne uzima samo pare od fudbalera Juventusa. Jednu reklamnu objavu na Instagramu naplaćuje 8.000 evra, a intervju čak 100 hiljada evra.

- Nisam bila baš lepo dete. Sigurno nisam bila najlepša u razredu. Jednostavno, osećala sam se normalnom. Ples me naučio disciplini i ljubavi prema umetnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - ispričala je Georgina.

🌹 @yamamayofficial

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Feb 20, 2020 at 3:49am PST

Vremenom je postala prava lepotica, pa je rešila da modelingom stigne do većeg novca.

- Ne postoji trenutak u kom sam odlučila da ću biti model. Kasnije su mi u školi odjednom krenuli da pričaju da sam lepa, da imam dobro telo i krenula sam i sama da verujem u to.

Kao i svaki početak, i u tom je najpre trebalo da uloži novac kako bi joj se u jednom trenutku vratio, i kada bi ubirala plodove. Nije imala dovoljno para, otišla je u Bristol kako bi usavršila engleski jezik i usput radila.

- Bila sam i čistačica, ništa mi nije bio problem.

Mnogo je ljudi koji ne voli Ronalda i njegovu izabranicu, ali jasno je da su oni odrasli u teškim uslovim i da im je uzpravo to pomoglo da uspeju u životu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.