ZIDANU SE DRMA KLUPA: Real već ima spremnu zamenu, njegovog nekadašnjeg saigrača (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2020, 10:48

ZIDANU SE DRMA KLUPA: Real već ima spremnu zamenu, njegovog nekadašnjeg saigrača (FOTO)

U klubu nisu zadovoljni.

 Promenljivi rezultati Real Madrida od početka sezone stavili su Zinedina Zidana u prilično nezgodnu poziciju i sve više se spekuliše o njegovom odlasku sa klupe Los Blankosa.

Ukoliko do takvog scenarija zaista dođe i Zidan napusti Real Madrid, Kraljevski klub već ima spremnog naslednika Francuza.

#Ansufati, #Vanbasten, #Halloween pero il #31ottobre è anche il compleanno di José María Gutiérrez Hernández, in arte #Guti, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 387 presenze e 46 reti nella Liga con il #RealMadrid, con cui ha vinto 5 #Liga e 3 #UCL https://t.co/K8qITUyNqi pic.twitter.com/ELiwjtZjBb

— Juri Gobbini (@JuriGobbini) October 31, 2020

Milan je u prošlom kolu remizirao s Romom (3:3), i ostao na prvom mestu Serije A. Ozbiljan ispit imaće danas (12.30) na gostovanju Udinezeu, ekipi koja je pri dnu tabele, ali je uvek nezgodna. Kvota na dvojku je 1,83. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Udineze - Milan.

Radi se o bivšem kapitenu Real Madrida Hose Mariji Gutijeresu, ljubiteljima fudbala poznatiji kao Guti, koji se kao trener školovao upravo u Kraljevskom klubu. Guti je bio pomoćnik trenera Senolu Gunešu u Bešiktašu, a kao samostalni trener je radio u drugoligašu Almeriji.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jovana Đorđević, supruga Filipa Đorđevića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.