ZIDANA MU JE PREKO GLAVE: Igrač tražio da ode iz Reala (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2021, 20:14

ZIDANA MU JE PREKO GLAVE: Igrač tražio da ode iz Reala (FOTO)

Odigrao samo 11 mečeva od početka sezone.

Imao je veoma dobre sezone prvo u Viteseu, a zatim i u Real Sosijedadu, pa se Martin Edegard vratio u Real Madrid nadajući se značajnijoj ulozi u timu. Međutim, od toga nije bilo ništa.

Mladi Norvežanin nije bio mnogo na radaru Zidana i odigrao je samo 11 utakmica, pa je zatražio od kluba da ga prosledi na pozajmicu do kraja sezone kako bi igrao.

🚨 Martin Ødegaard a demandé à quitter le Real Madrid en >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prêt. Le joueur est mécontent du manque de minutes. Le club est prêt à accepter son souhait.

(@jfelixdiaz) pic.twitter.com/ouxnJpPGgl

— Real Madrid - Vrai Merengué (@VraiMerengue) January 19, 2021

Dortmund se udaljava od prvog mesta, ali samo zbog loših partija na domaćem terenu. Na gostovanjima Milioneri igraju fenomenalno, a večeras (20.30) idu na noge Leverkuzenu koji je u padu. Kvota na dvojku je 2,30, kec je 3,10, a GG3+ 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Leverkuzen - Dortmund.

Kako prenose španski mediji, Edegard je uputio zvaničan zahtev klubu za odlazak na pozajmicu i to je verovano i razlog zašto ga nema na spisku igrača za meč u Kupu kralja koji Real igra u sredu. Norvežaninu ugovor ističe 2023, tako da ar za sada nema ništa od definitivnog odlaska iz kluba.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adrijana Đurđević, devojka fudbalera Duje Ćaleta-Cara

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.