ZIDAN NEUTEŠAN NAKON PORAZA: Nemam objašnjenje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2020, 10:34

ZIDAN NEUTEŠAN NAKON PORAZA: Nemam objašnjenje!

Kraljevi nisu dobro počeli.

Trener Real Madrida Zinedin Zidan nije tražio izgovore za poraz od Kadisa. Ekipa Kadisa je kao gost savladala madridski Real rezultatom 1:0

- Nemam objašnjenje. Izgubili smo i to moramo da prihvatimo. Ne možemo da budemo zadovoljni onim što smo pokazali, i nismo. Ali ovakve stvari se dešavaju u fudbalu - rekao je Zidan.

Iako je tek oktobar, Zvezda bi u slučaju pobede u današnjem večitom derbiju (17.00) mogla da počne da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hladi šampanjac jer već ima osam bodova prednosti nad Partizanom. Zato je crno-belima, koji su se znatno pojačali tokom pauze, ovo izuzetno bitan meč. Kvota na Partizan je 2,80, na Zvezdu 2,70, a na iks, koji često dolazi u večitim derbijima, 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Crvena zvezda.

Loše smo počeli utakmicu, bilo nam je teško od samog početka. Posle pauze smo bili bolji, ali ako ne krene kako treba, teško je vratiti se. Mučili smo se i za to nemamo izgovora".

Francuski stručnjak smatra da ovaj poraz neće mnogo uticati na ekipu.

- Izgubili smo utakmicu, ali ništa više od toga. Naravno, važna tri boda smo ispustili na domaćem terenu, ali to je to. moramo da se fokusiramo na naredni meč.

Narednu utakmicu 'kraljevski klub' igra protiv Šahtjora u Ligi šampiona, posle čega ga čeka 'El Klasiko' u Barseloni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.