ZIDAN NAPRAVIO SPISAK ŽELJA: Na njemu su dva Srbina (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2019, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZIDAN NAPRAVIO SPISAK ŽELJA: Na njemu su dva Srbina (FOTO)

Real krenuo u rekonstrukciju tima.

Očajni rezultati Reala i ispadanje iz Lige šampiona od Ajaksa u osmini finala, naterale su predsednika Florentina Pereza da uruči otkaz Santjagu Solariju i na njegovo mesto vrati Zinedina Zidana.

Pod komandom Zizua, Galaktikosi su zabeležili dva vezana trijumfa, ali proslavljeni Francuz već razmišlja o rekonstrukciji tima na leto. Osim što je najavio dolazak novog golmana, Zidan je napravio i spisak pojačanja koja bi mogla da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stignu na "Santjago Bernabeu".

Transfer News: Real Madrid reignite interest in Sergej Milinkovic-Savic https://t.co/2mEkcOTqhK pic.twitter.com/r4RdJexQVI

— TheHardTackle (@TheHardTackle) March 19, 2019

Na njemu je i tandem reprezentacije Srbije, Sergej Milinković-Savić i Luka Jović. Real je još u prošlom prelaznom roku pokušao da angažuje SMS-a, ali se previsoko obeštećenje Lacija isprečilo ka realizaciji transfera.

Kako "Marka" prenosi, stvar je ovog puta daleko ozbiljnija, pa će Madriđani pokušati da iskoriste premišljanje Milana i dovedu vezistu Orlova u špansku prestonicu.

Situacija oko Jovića je malo zamršenija, pošto je veliki rival Barselona korak od dovođenja napadača Ajntrahta. Prema pisanju "Marke", ne samo da bi Luka mogao da zaigra za najtrofejniji evropski klub, već bi iza sebe imao i saigrača iz nacionalnog tima.

Osim Jovića i Sergeja, na listi želja Zinedina Zidana, nalaze se sledeći igrači - štoperi: De Liht (Ajaks), Škrinijar (Inter), Kulibali (Napoli); levi bekovi: Markos Alonso (Čelsi), Gaja (Valensija), Grimaldo (Benfika), Alaba (Bajern); centralni vezni: Sergej Milinković-Savić (Lacio), Pol Pogba (Mančester junajted), Miralem Pjanić (Roma), Tijago (PSŽ); ofanzivni vezisti: Eriksen (Totenhem), Azar (Čelsi), Zaniolo (Roma), Haverts (Bajer Leverkuzen), Sarabija (Sevilja), Suso (Milan), Zijeh (Ajaks); napadači: Mbape, Nejmar (PSŽ), Kejn (Totenhem), Ikardi (Inter), Obamejang (Arsenal) i Jović (Ajntraht).

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda ruska odbojkašica Ekaterina Efimova.

💕🌊😌

Објава коју дели Efimova Ekaterina (@kat_efimova_) дана 15. Јун 2018. у 4:13 PDT

🔥спасибо за фото Ph: @elen_tree Mua: @shved_make_up

Објава коју дели Efimova Ekaterina (@kat_efimova_) дана 8. Мај 2018. у 3:40 PDT

Отпуск не уходи🙈👙🏝

Објава коју дели Efimova Ekaterina (@kat_efimova_) дана 13. Јун 2017. у 9:19 PDT

Мы все такие разные😉

Објава коју дели Efimova Ekaterina (@kat_efimova_) дана 20. Дец 2016. у 8:55 PST

А вы любите море ?😊🐬🌊

Објава коју дели Efimova Ekaterina (@kat_efimova_) дана 15. Јул 2018. у 10:25 PDT

🏐💞

Објава коју дели Efimova Ekaterina (@kat_efimova_) дана 24. Мај 2018. у 9:30 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.