ŽESTOKO: Juventus KAZNIO Vlahovića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 11:40

ŽESTOKO: Juventus KAZNIO Vlahovića!

Udarac po džepu...
Srpski reprezentativac, napadač Juventusa Dušan Vlahović žestoko je kažnjen zbog crvenog kartona koji je dobio u finišu duela sa Đenovom.
Odmah posle meča menadžer Stare dame Masimilijano Alegri najavio je da će odlični centarfor biti sankcionisan, ali niko nije mogao ni da nasluti koliko će surov biti klub iz Torina prema svom igraču!
Kako piše Gazeta delo sport Juventus je odlučio da Vlahoviću oduzme 5 odsto od plate, odnosno velikih 70.000 evra! Mora se priznati neočekivano velika kazna kakva se ne pamti u skorije vreme.
Vlahović je u međuvremenu otkazao nastupe u reprezentaciji Srbije zbog bolova u leđima, a sigurno je da neće igrati u prvom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.