ŽENE I DEVOJKE SU IM NESTRPLJIVE, HOĆE NA MORE: Rade Bogdanović OPLEO po reprezentativcima Srbije nakon remija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 23:57

"ŽENE I DEVOJKE SU IM NESTRPLJIVE, HOĆE NA MORE": Rade Bogdanović OPLEO po reprezentativcima Srbije nakon remija!

Kao i uvek, bez dlake na jeziku...

Nekadašnji fudbaler, a danas poznati analitičar Rade Bogdanović, prokomentarisao je igru naših reprezentativaca u Razgradu.

Svakako da ovakvu igru ali i rezultat nismo očekivali. Srbija je bila skoro bez šuta u okvir gola, nije viđšena ni jedna šansa na protivnički gol. Ništa, sve do tog poslednjem minuta kada je Lazović doneo možda i zlata vredan bod za remi u Razgradu – 1:1.

Posle meča, o utakmici je govorio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Rade Bogdanović u studiju RTS-a.

- Rekao sam pre meča i sad ću ponoviti. Bugari pojma nemaju! A zašto ih nismo pobedili? Kraj je sezone, nezgodan termin, žene i devojke nestrpljive, hoće na more, na odmor, dugo čekaju... Da smo bili u fokusu i kompletni, mi bi ovo dobili. Plasiraćemo se na Evropsko prvenstvo - rekao je Bogdanović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.