ŽELJKO SVE IZNENADIO: Aranitović stigao u Fener (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2017, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽELJKO SVE IZNENADIO: Aranitović stigao u Fener (FOTO)

Evropski šampion krenuo sa pripremama.

Bivši igrač Partizana Petar Aranitović slobodan je igrač, što je Željko Obradović iskoristio da ga pozove u tim i pomogne ekipi na pripremama.

STIGAO JE: Nekadašnji prvak Evrope došao u Partizan (FOTO)

AKROPOLIS KUP: Srbija posle NEPOTREBNE drame pobedila Grčku (FOTO)

Ovo je standardna procedura timova u Evropi, s obzirom da su u toku pripreme za Evropsko prvenstvo i da klubovi nemaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dovoljno igrača u pogonu.

Fenerbahče je sličnu situaciju uradio i prošle sezone, kada je sa ekipom trenirao Vuk Radivojević.

Aranitović je prošle takmičarske godine igrao u Endesa ligi za Manresu i pružao je neke solidne partije, kao na primer kada je u 31. kolu bio najbolji strelac sa 25 poena.

Teško je očekivati da će Aranitović i ostati u redovima aktuelnog šampiona Srbije, ali će mu svakako pomoći rad sa najboljim trenerom Evrope, Željkom Obradovićem.

Ovo je odlična stvar za obe strane, jer će bivši igrač Partizana imati šansu da trenira u odličnim uslovima, dok će Obradović imati igrača koji će doneti određenu kompetitivnost na treninzima.

KREĆU BORBE ZA MONDIJAL: Ovo su RIVALI Orlova na putu za Kinu! (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.