ŽELI NOVE AVANTURE: Iliev nastavlja karijeru u inostranstvu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2022, 16:10

ŽELI NOVE AVANTURE: Iliev nastavlja karijeru u inostranstvu!

Bivši funkcioner crno-belih...

Bivši sportski direktor Partizana Ivica Iliev izjavio je danas u intervjuu za portal navijača Juventusa Tuto Juve da bi voleo da radi van Srbije i da nije isključeno da novi posao pronadje u Italiji, gde je od 2004. do 2007. kao fudbaler nastupao za Mesinu.

- Podneo sam ostavku pre nekoliko dana na funkciju sportskog direktora Partizana. To je bio moj izbor, posle sedam godina želim da se okušam u novoj avanturi van Srbije. Nikad se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne zna, igrao sam tamo (u Italiji) tri godine, svašta može da se desi - izjavio je Iliev za Tuto Juve.

Doskorašni sportski operativac beogradskih crno-belih poručio je da bi napadač Juventusa Dušan Vlahović mogao da postigne i do 30 golova u Seriji A jer će mu podrška biti saigrač iz reprezentacije Srbije i novi član "stare dame" Filip Kostić, kao i Argentinac Anhel di Marija.

- U stanju je da postigne izmedju 25 i 30 golova po sezoni. Ta dva šampiona će Dušanu omogućiti da se zabavlja. Po mom mišljenju, Juventus neće moci ponovo da neslavno završi trku za titulu i baš će Vlahović biti medju protagonistima lova na Skudeto", izjavio je Iliev i dodao:

- Filip je brz, a njegovi centaršutevi savršeni su za napadače. Di Marija i Kostić važe za neke od najboljih asistenata u evropskom fudbalu zbog čega Juve nije mogao da napravi bolji izbor za napadača kakav je Vlahović. Siguran sam da će Argentinac i Srbin svake sezone beležiti po 15 asistencija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.