ŽELI DA GA SE REŠI: Simeone PRECRTAO Grizmana

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2022, 11:06

ŽELI DA GA SE REŠI: Simeone PRECRTAO Grizmana

Francuski napadač u teškoj situaciji.

Trener fudbalera Atletika Dijego Simeone poručio je francuskom napadaču Antoanu Grizmanu da ne računa na njega u nastavku sezone, preneo je (ESPN).

Simeone mu je rekao da na njega ne računa i da nije u prvom planu. Atletiko želi da ga se reši, jer je uveren da Grizman više nikada neće da bude igrač kao što je bio nekada", navodi se u tekstu "ESPN-a".

Španski mediji dodaju da je Grizman u najtežoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << situaciji u karijeri, pošto ga ne žele ni Barselona, a ni Atletiko, dok francuski fudbaler nema ponuda drugih klubova.

Mercato. Antoine Griezmann, la clause qui complique sérieusement son cas à l’Atlético de Madrid https://t.co/iHBcs3OGUU

— Ouest-France (@OuestFrance) August 19, 2022

Grizman (31) je član Barselone, ali je na pozajmici u Atletiku do 30. juna naredne godine. Madridski klub može na kraju sezone da ga otkupi za 40 miliona evra, ali postoji mala mogućnost da se to dogodi, jer će Grizman imati malu minutažu ako ostane u Atletiku.

Francuski fudbaler je ponikao u Sosijedadu, a za Atletiko je igrao od 2014. do 2019. godine. On je potom prešao u Barselonu, ali se prošle godine vratio na pozajmicu u madridski klub.

Grizman očekuje da bude u sastavu Francuske za predstojeće Svetsko prvenstvo u Kataru. On je za nacionalni tim "Trikolora" odigrao 108 mečeva i postigao je 42 gola.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.