ŽELELI SMO DA IGRAMO ZAJEDNO: Amerikanac obelodanio dogovor sa Mirotićem

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2023, 12:51

ŽELELI SMO DA IGRAMO ZAJEDNO: Amerikanac obelodanio dogovor sa Mirotićem

Nikola je završio u Milanu.

Pominjalo se tokom leta da bi u Partizanu mogli završiti dva vrhunska košarkaša - Nikola Mirotić i Majk Džejms, ali nijedan nije došao u Beograd.

Košarkaš Monako je istakao da je sa Mirotićem imao dogovor da će sledeće godine zaigrati zajedno.

- Nakon što smo obojica imali fajnal-for koji nije bio ono što smo želeli, razgovarali smo o tome da igramo jedno bez obzira gde na odredište - otkrio je Džejms.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Očigledno je imao problema u Barseloni, a oni su imali svojih problema, tako da je najlakši odgovor bio Monako. Tako da sam pokušao da povežem tačke i da mu olakšam da ode negde. Očigledno, nisam sportski direktor, vlasnik ili trener, tako da ne mogu da obećavam i govorim o novcu. Sve što mogu da uradim je da im kažem dobro i loše i da im kažem da želim da igram sa njima, i nadam se da će to uspeti - istakao je Amerikanac.

Partizan je u julu postigao usmeni dogovor sa Mirotićem, ali Nikola je odustao  i potpisao sa Olimpijom Milano.

- Nije nas izabrao. Imao je mnogo toga. Kao prijatelj, bio je veoma otvoren prema meni sve vreme o tome šta će da uradi. Trudio sam se da mu ne smetam previše jer ne želiš da smetaš nkome kada tako donosi veliku odluku. Ali, ja sam mnogo posezao, skoro svaki drugi dan, samo da razgovaram i vidim šta radi i da vidim šta misli - istakao je Džejms.

- Razumeo sam da je Partizan, pa onda mi. On je izabrao Partizan, mi smo krenuli dalje. Kada se desila stvar sa Partizanom, Milan je bio kao poslednji koji je ostao. Možda nisam u pravu, ali ja to tako razumem - pojasnio je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.