ZBOG TOGA JE NOVAK NAJBOLJI IKADA! Britanac izdvojio JEDAN meč, a to će jako ZABOLETI Nadala

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2022, 15:21

ZBOG TOGA JE NOVAK NAJBOLJI IKADA! Britanac izdvojio JEDAN meč, a to će jako ZABOLETI Nadala

Nestvarno je izgledalo svima.

Nekadašnji britanski teniser, a sada teniski komentator Endru Kesl istakao je svoje mišljenje povodom pitanja "Koji je najbolji teniski meč ikada".

Setio se Britanac 2019. godine i finala Australijan opena. Srbin je te godine impresivno igrao, a jedini koji ga je na celom turniru namučio bio je Danil Medvedev u četvrtom kolu, uzevši mu jedan set

Nišikori se povukao posle dva seta u četvrtfinalu, Luka Puj je u polufinalu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uzeo tek četiri gema, a onda je Novak Đoković pokazao svoju nadmoć Rafaelu Nadalu.

- Mislim da je meč kada je Đoković savladao Nadala u Australiji i izgubio samo osam gemova u tom finalu 2019. godine najbolji meč koji sam video u bilo kom sportu - rekao je Kesl.

Novak je do titule došao rezultatom 6:2, 6:3, 6:2, a Britancu je jasno zašto je Novak najbolji ikada. Jednostavno, sve osnovne stvari radi najbolje moguće.

- Suština svakog sporta je da si sjajan u njegovim osnovama. Tu je za mene lepota velikih sportista i Novak jednosostavno briljantno radi te stvari. Njegov ritern pada na milimetar od osnovne linije, čak i kada je servis sjajan - ocenio je Kesl.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.