OVOM SUDIJI SE MORA ZABRANITI ULAZAK U OKTAGON: Na UFC događaju je pustio da se udara onesvešćeni borca (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2023, 13:39

OVOM SUDIJI SE MORA ZABRANITI ULAZAK U OKTAGON: Na UFC događaju je pustio da se udara onesvešćeni borca (VIDEO)

Skandalozno ponašanje arbitra koje se na sreću nije završilo tragično.

MMA ima sve više fanova širom sveta, ali sudije su nekada bitnije od samih boraca, jer oni blagovremenim prekidom mogu uticati da bude manje povreda. Sada je sudija odlučio u okviru UFC noći u Ostinu da dozvoli da se udara u glavu borac koji je u nesvesti.

U duelu koji je prethodio glavnoj borbi Džejlin Tarner (28) je nokautirao veterana Bobija Grina (37) u meču koji je službeno trajao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2:43 minuta.

Međutim, sve je trebalo da bude završeno mnogo ranije. Tarner je bacio rivala na pod, koji je bio okrenut na stomak i onda je nastavio da ga udara. Uputio je 19 udaraca u glavu nemoćnog rivala koji je pao u nesvest.

This is one of the worst stoppages I’ve ever seen ☠️pic.twitter.com/9OjZe5Qa6a

— Aqua 🦆 (@AquaFighting) December 3, 2023

Oglasio se i Dana Vajt, predsednik UFC.

- Bio je ovo jedan od najgorih prekida koje sam ikada video. Jedina razlika je što je sudija Hatli priznao da je pogrešio i da se ne oseća dobro zbog toga - rekao je Vajt.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.