ZBOG MENTALNOG ZDRAVLJA: Roni OSaliven propušta Otvoreno prvenstvo Velsa

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 15:37

ZBOG MENTALNOG ZDRAVLJA: Roni O'Saliven propušta "Otvoreno prvenstvo Velsa"

Nije nastupio ni u Berlinu.

Slavni snuker igrač Roni O'Saliven propustiće "Otvoreno prvenstvo Velsa" zbog, kako kaže, očuvanja mentalnog zdravlja.

Svetski broj jedan se već povukao sa Mastersa u Berlinu prošle nedelje kako bi u prvi plan stavio zdravlje. Sada je najavio i da propušta naredni turnir. Na društvenim mrežama je izjavio:

- Zdravo društvo, želeo sam da vam dam do znanja da neću biti u mogućnosti da igram u Landundu sledeće nedelje. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Teško je opisati, ali godinama sam patio od treme koja je praćena anksioznošću. To nije nešto što mogu da predvidim ili kontrolišem, ali ću učiniti sve što je u mojoj moći da budem bolje - napisao je je O’Saliven.

pic.twitter.com/fKrR5BQWv9

— Ronnie O'Sullivan (@ronnieo147) February 10, 2024

Sedmostruki svetski šampion je još dodao:

- Žao mi je zbog svih koji su kupili karte, ali jednostavno ne mogu da izvučem svoj maksimum kada se osećam ovako i mislim da je ovo najbolje za mene u ovom trenutk - dodao je O’Saliven.

Četrdesetosmogodišnjak će na ovom turniru raditi kao stručni konsultant.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.