ZBOG FRKE SA GAZDOM FINIKSA: Hoće da KAZNE Jokića, da li je ovo kraj za Denver (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 08:37

ZBOG FRKE SA GAZDOM FINIKSA: Hoće da KAZNE Jokića, da li je ovo kraj za Denver (VIDEO)

Digla se velika prašina.

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su od Finiks Sansa 129:124 u četvrtom meču plej-of serije Zapada čime je rezultat u seriji izjednačen na 2;2, a rekord karijere i 53 poena postigao je srpski košarkaš Nikola Jokić.

Srpski as nije bio samo u centru pažnje zbog 53 postignuta poena, već i zbog incidenta sa Metom Išbijem, vlasnikom Sansa koga je zakačio i odgurnuo laktom u finišu prvog poluvremena.

Posle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meča, Jokić je odgovarao na pitanja novinara koja su se ticala moguće kazne.

- Rekao mi je da sam udario laktom navijača. A, navijač je stavio uku na mene. Mislio sam da će liga da nas zaštiti. Možda grešim, videćemo.

Potom, ovinari su pitali Jokića da li zna ko je navijač.

- On je navijač. Znam ko je, ali on je navijač. Vlasnik Sansa? Sedi pored terena, on  je navijač. Ne može da utiče na igru i drži loptu. Ko god da je.

Usledilo je i pitanje o kazni.

- Zašto? Aha. Njegove ruke na meni. Ako neće da zaštite mene, nego navijača? Mogu da urade šta hoće, ali mislim da bi trebalo da zaštite igrača. Nije mi dao loptu, uticao je na igru. Milsim da bi on trebalo da izađe ako je uticao na igru - rekao je Jokić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Olga Kalenčug, novinarka Šahtjora iz Donjecka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nikola Jokić odgurnuo vlasnika Finiksa pa dobio tehničku grešku

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Maj.2023

Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je prethodne noći najbolju partiju u karijeri, međutim ni 53 poena nisu bila dovoljna da bi Denver savladao Finiks. Na kraju je Finiks slavio 129:124 i tako je rezultat u seriji izjednačen na 2:2, međutim mnogo će se pričati o kontroverzama koje smo vidjeli...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.