Izvor: HotSport.rs, 20.Okt.2017, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBOG DRUŠTVENIH MREŽA: Iker Kasiljas izbačen iz prvog tima Porta

Iako se činilo da će Španac da vedri i oblači u Portugaliji, to nije slučaj.

Iker Kasiljes je izbačen iz prvog tima Porta zbog banalnog razloga.
Kako ‘O’Žogo’ javlja, Iker Kasiljas je izbačen iz prvog tima od strane Serža Konseisaoa zbog korišćenja mobilnog telefona, odnosno društvenih mreža, kao i nepristojnog ponašanja.
Tamošnji mediji pišu da je u trening kampu Porta zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, sem u vanrednim okolonostima >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kakve nisu bile kada je društvene mreže koristio Kasiljas.
Sem toga, drugi razlog za izbacivanje iz tima je nedovoljno zalaganje na treningu. Iako se to ne ide uz legendarndog Kasiljasa, očigledno da je i nedisciplina uticala na ovakav potez.
The post ZBOG DRUŠTVENIH MREŽA: Iker Kasiljas izbačen iz prvog tima Porta appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.