ZAVRŠIO JEDAN POSAO: Liverpul već dogovorio transfer (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2021, 17:13

ZAVRŠIO JEDAN POSAO: Liverpul već dogovorio transfer (FOTO)

Vrednost posla 40 miliona evra.

Iako letnji prelazni rok još uvek nije počeo, Liverpul je već završio jedan posao što se tiče pojačanja u odbrani koja je Redsima bila i najveći problem tokom sezone koja je pri kraju.

Klub sa Enfilda dogovorili su transfer Ibrahima Konate iz Lajpciga za 40 miliona evra. To je otkupna klauzula za štopera koji će sa Liverpulom potpisati ugovor do 2026.

Ibrahima Konaté has a total agreement on personal terms with Liverpool >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << until June 2026, as announced last April. 🔴 #lfc https://t.co/ev4YwAxzER pic.twitter.com/4wulQYbLCt

— FPL Nepal🇳🇵 (@fplnpl) May 14, 2021

Zvanično potpisivanje ugovora između dve strane očekuje se u narednih nekoliko nedelja. Konate je odlično igrao u Lajpcigu i tako privukao pažnju brojnih klubova, ali je Liverpul bio najbrži i najkonkretniji kako bi doveo Francuza u svoje redove.

Ubedljivo poslednji tim Superlige Bačka danas (18.05) dočekuje ubedljivo prvoplasiranu Zvezdu, novog-starog šampiona Srbije. Rezultatskih motiva nema, osim što crveno-beli jure nove rekorde po broju osvojenih bodova i postignutih golova. Kvota na dvojku je 1,13, a na kombinazziju 2&4+ 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bačka - Zvezda.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.