ZAVRŠENE KVALIFIKACIJE ZA VN RUSIJE: Norisu pol pozicija, Hamilton startuje kao četvrti

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2021, 16:57

ZAVRŠENE KVALIFIKACIJE ZA VN RUSIJE: Norisu pol pozicija, Hamilton startuje kao četvrti

Biće uzbudljivo na stazi u Sočiju.

Lando Noris osvojio je pol poziciju u kvalifikacijama pred nedeljnu trku za Veliku nagradu Rusije.

Real je odlično počeo sezonu, a večeras (21.00) kod kuće ima ozbiljan ispit, pošto mu dolazi Viljareal koji u pet kola nema poraz (četiri remija i pobeda). Kvota na keca je 1,50, dok je iks 4,50, a 3+1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real - Viljareal.

Izgledalo je da će možda na pol poziciji da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se nađe Karlos Sains, ali Noris je ipak bio taj kome se najviše isplatilo pravo trkanje u kvalifikacijama.

Poredak na kraju je sledeći - najbrži je bio Noris, slede ga Karlos Sains, Džordž Rasel, Luis Hamilton i Danijel Rikardo na petoj poziciji. Noris je najbrži krug, koji mu je i doneo pol poziciju, izvozio za 1:41.993. Sains je imao zaostatak od 0.517, a Rasel od 0.990.

Prvih deset kompletirali su Fernando Alonso, Valteri Botas, Lens Strol, Serhio Perez i Esteban Okon.

Trka u Sočiju na programu je u nedelju od 14 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

F1: Noris kreće sa pol pozicije u nedelju

Izvor: AutoBlog, 25.Sep.2021

Lando Noris je osvojio pol poziciju u kvalifikacijama pred nedeljnu trku za Veliku nagradu Rusije, presnosi Sport Klub. Noris je do prve startne pozicije stigao u poslednjem krugu uzbudljivih kvalifikacija. Tri munuta pre kraja Q3 dela kvalifikacija najbolje vreme imao je Luis Hamilton ali on će na...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.