ZAVRŠEN POSAO LETA: Važan potpis u Čukaričkom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2023, 19:47

ZAVRŠEN POSAO LETA: Važan potpis u Čukaričkom!

Stavio paraf...

Kapiten Čukaričkog Marko Docić produžio je ugovor sa klubom sa Banovog brda, saopšteno je na sajtu srpkog predstavnika u Ligi Evrope.

Sjajni vezista se obaveza na vernost Čukaričkom do leta 2027. godine i predvodiće ovaj tim i u narednom periodu.

Docić je stigao na Bano brdo sada već davne 2016. godine iz Javora i postao lider Čukaričkog sa kojim je ostvario brojne uspehe.

- Nekoliko puta sam već ponovio, sa ponosom ću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to kazati i sada, Čukarički je moja kuća. Mnoge fudbalske ciljeve sam ostvario upravo na Banovom brdu, igram u klubu koji se u prethodim sezonama pozicionirao iza Crvene zvezde i Partizana, nastupao sam u Evropi, uslediće i debitantsko učešće u grupnoj fazi nekog od međunarodnih takmičenja. Srećan sam u Čukaričkom, imam još ambicija i potrudiću se da ih ostvarim u narednim godinama - rekao je Docić nakon potpisivanja ugovora.

Docić je rekorder po broju odigranih utakmica za Čukarički (207), ali i prvi na večnoj listi golgetera i asistenata, sa 47 pogodaka i 46 asistencija.

- Drago mi je i zbog tih podataka, posebno zbog činjenice da je i sada, a i pre nego što sam došao u Čukarički, na Banovom brdu bilo izvrsnih igrača. Ne jurim rekorde, oni su došli sami po sebi, s obzirom na to da sam ovde već osmu sezonu uzastopno. Najbitnije je da klub konstantno napreduje, da zajedno rastemo i da još uvek ima prostora da budemo bolji. Oon što me, pored tih sportskih ambicija drži na Banovom brdu jeste porodična atmosfera. Zahvalio bih se predsedniku Obradoviću, direktorima Matijaševiću i Grkiniću, na ukazanom poverenju. Na meni kao kapitenu i čitavoj ekipi je da se trudimo da budemo još bolji. Sada razmišljamo samo o prvom narednom rivalu, znam koliko je teško protiv Javora, kluba u kojem sam igrao upravo pre dolaska na Banovo brdo. Kad za to dođe vreme, razmišljaćemo i o evropskim duelima - istakao je Docić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska teniserka Olga Danilović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.