ZAVRŠEN PAKAO NA ZLATIBORU: Dan odmora, put u Austriju, pa onda UTAKMICE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2019, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVRŠEN PAKAO NA ZLATIBORU: Dan odmora, put u Austriju, pa onda UTAKMICE (FOTO)

Crveno-beli okončali prvi deo priprema.

Izabranici Vladana Milojevića istrčali su na teren u 8:30 ovog jutra, gde su odradili kraći trening pred povratak u Beograd. Izuzetno naporan rad je iza crveno-belih. Na Zlatiboru su imali po dva treninga na dan jer je fokus bio na fizičkoj pripremi, tako da im je izuzetno prijalo jutarnje rastrčavanje.

U tri grupe su trčali  dva puta po 15 minuta. Prvi deo sastojao se od trčanja u krug, a potom su naši fudbaleri istrčavali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << deonice od šesnaesterca do šesnaesterca. Time su završene pripreme na Zlatiboru. Ekipa se danas vraća za Beograd gde je očekuje dan odmora, a potom u ponedeljak polazak na drugi deo priprema u Vindišgarsten.

Štoper crveno-belih Nemanja Milunović osvrnuo se na urađeno u prvoj fazi priprema.

Pripreme na #Zlatibor ☑️

Šef deluje zadovoljno!👌

🔴⚪️#fkcz pic.twitter.com/RpUSEf3yR5

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) June 15, 2019

- Nisu se ove pripreme razlikovale od drugih, svaki početak je težak. Nismo imali dugu pauzu, samo dve nedelje odmora od kraja sezone do polaska na Zlatibor, ali i pored toga smo orni za rad. Bazične pripreme koje su nam najbitnije zbog fizičke spreme smo uradili odlično, šef je zadovoljan, tako da i mi moramo biti zadovoljni svojim radom - rekao je Milunović i nastavio:

- Uvek na pripremama imamo ritam od dva treninga na dan, ili trening i utakmicu, tako da nam ovi nije strano.

Dan odmora dobro će doćo svima.

- Provešćemo dan sa svojim porodicama i prijateljima i svi se tome radujemo. Odmah posle krećemo put Austrije gde ćemo boraviti 15 dana. Te pripreme će se razlikovati od rada na Zlatiboru jer ćemo imati i utakmice, što je za nas igrače mnogo lakše.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.