ZAVRŠAVAO BI NOKAUTIRAN Legendarni Englez ponovo kritikuje Džošuu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2023, 19:27

"ZAVRŠAVAO BI NOKAUTIRAN" Legendarni Englez ponovo kritikuje Džošuu

Zanimljivo poređenje.

Bivši engleski bokser i nekadašnji svetski prvak u supersrednjoj kategoriji, Karl Froč kritikovao je Entonija Džošuu.

On je uporedio nekadašnje teškaše sa današnjim borcima.

- Kada pogledate kako je Džošua izgubio od Ruiza, a zatim je dvaput zaredom izgubio od Oleksandra Ušika, možete li ga svrstati u isti koš s Evanderom Holifildom? Ili možda Majkom Tajsonom i Lenoxom Luisom? Mislim da su radne navike i sposobnost primanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << udaraca bili na puno višem nivou ranije. Ne verujem da bi se Džošua snašao u 80-ima ili 90-ima. Na temelju njegovih poraza, ne možete reći da bi se snašao u tim erama. On bi pogađao udarce i u toj eri, ali neretko bi završavao nokautiran - objasnio je Froč u razgovoru za Talksport.

Vredi istaći kako je Froč celu svoju karijeru trenirao pod mentorstvom Roberta MekKrakena, trenera pod kojim je i Džošua proveo najveći deo svoje karijere. Džošua je MekKrakena napustio nakon prvog poraza od Ušika i u nekoliko navrata javno ga je kritikovao. Froču se to nije svidelo i stoga on koristi svaku priliku za kritikovanje Džošue.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.