Izvor: HotSport.rs, 16.Okt.2016, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVERA: U Lester iz Japana umesto Okazakija stigao njegov rođeni brat

Lester se nije dobro proveo na Stamford Bridžu, ali to nije uticalo na Klaudija Ranijerija da bude duhovit na konferenciji za novinare.

Naime, predstavnike medija je zanimalo zbog čega je Ahmed Musa dobio šansu u startnih 11 pre Šinđija Okazakija.
– Ne, nije povređen. Uvek kada je pauza i kada treba da stigne iz Japana, dođe njegov brat. To nije isti onaj Okazaki koji je otišao – rekao je Klaudio Ranijeri.
Italijan jeste duhovit, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ali navijačima “lisica” sigurno nije smešno. Lester je u donjem delu tabele, daleko od mesta koja vode u borbu za evropska takmičenja.
The post ZAVERA: U Lester iz Japana umesto Okazakija stigao njegov rođeni brat appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.