ZAUVEK ZAHVALAN: Lojd se emotivnom porukom OPROSTIO od Zvezde!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021, 10:00

"ZAUVEK ZAHVALAN": Lojd se emotivnom porukom OPROSTIO od Zvezde!

Kraj blistave saradnje.

Ekipa beogradske Crvene zvezde sinoć su osvijili i treću titulu u ovoj sezoni. Crveno-beli su u trećoj utakmici finalne plej-of serije savladali ekipu Mege i tako stigli do pehara namenjenog šampionu Srbije. Uprkos sjajnoj sezoni ekipa sa Malog Kalemegdana ima za čim i da žali, to je svakako rastanak sa jednim od najboljih Džordana Lojda.

Lojd nije igrao na pomenutom meču sa Megom te nije imao zvaničan oproštaj od crveno-belog dresa. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Međutim, osetio je dužnost da to uradi preko društvenih mreža.

- Kakva godina, kakav grad i kakav klub. Ovo je bila najzahtevnija godina u mojoj karijeri, ali teški momenti su uvek upleteni onim lepim. Nije dovoljno reći hvala fenomenalnim i neverovatnim navijačima. Uvek ćete biti u mom srcu. Svim mojim trenerima i saigračima - poštujem vas više nego što mislite. Zauvek zahvalan - napisao je Lojd na Tviteru.

What a year, what a city, what a club. This has been The most demanding and challenging year of my career but there's always beauty in the struggle. To the most amazing fans & unbelievable supporters, thank you isn't enough. You all are forever in my heart. @kkcrvenazvezda

— Jordan Loyd (@mrjloyd) June 13, 2021

Podsetimo, Lojd bio je najbolji strelac tima ove sezone u Evroligi i ABA ligi. Sa Crvenom zvezdom je pored ABA lige i Superlige osvojio i Kup Radivoja Koraća.

Lojd će od sledeće sezone nastupati za ekipu Zenita iz Sankt Peterburga.

Објава коју дели Jordan Loyd (@mrjloyd)

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Stefani Morgan, devojka Zvezdinog košarkaša Džordana Lojda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.