ZASUKAO RUKAVE: Tek što je SEO na klupu Đavola, već dovodi VELIKO pojačanje! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2018, 07:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZASUKAO RUKAVE: Tek što je SEO na klupu Đavola, već dovodi VELIKO pojačanje! (FOTO)

Na pragu je ogroman transfer.

Ole Gunar Soskjaer je u sredu i zvanično promovisan u novog menadžera Mančester junajteda posle odlaska Žozea Murinja, a već su krenule i spekulacije o tome ko bi mogao da mu pomogne da od januara ostvari što bolje rezultate sa "Đavolima".

Dall'Inghilterra spaventano la #Juventus: il Manchester United vuole Douglas Costa già a gennaio 🔜⚠

E Mourinho non era stato informato 😱https://t.co/fw7NqWJJa6

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Goal Italia (@GoalItalia) December 19, 2018

Bivši fudbaler Šahtjora i minhenskog Bajerna, Daglas Kosta, je od dolaska Kristijana Ronalda u Torino, pao u drugi plan, pa se sve češće govori o njegovom potencijalnom odlasku.

Murinjo je još od leta minule godine jasno stavio upravi do znanja da mu je potrebno desno krilo, on je priželjkivao Perišića iz Intera, koji može da igra na obe strane, a sada će, po njegovom odlasku iz kluba, uprava Junajteda konačno pokušati da ojača problematičnu poziciju i to na sjajan način, dovođenjem Košte.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.