ZASTRAŠUJUĆA VEST: Ivana Španović polomila nogu, čeka je duga pauza

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2020, 23:20

ZASTRAŠUJUĆA VEST: Ivana Španović polomila nogu, čeka je duga pauza

Ništa od mitinga Dijamantske lige u avgustu u septembru.

Ivanu Španović nikak ne mogu da zaobiđu povrede i pehovi, a najnoviji je možda i najteži od svih, pošto je najbolja altetičarka Srbije i jedna od najboljih skakačica u dalj na svetu polomila metatarzčanu kost. Ivana je ovu est potvrdila ''Sportskom žurnalu''.

- Neću skakati u julu, polomila sam metatarzalnu kost na desnom stopalu - rekla je Ivana za sportski žurnal.

Ivana je na mitingu u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Novom Sadu početkom jula prvi put skakala posle devetomesečne pauze zbog povrede i postigla rezultat 6,80 metara. Njen trener Goran Obradović najavio je tada da je to pokazatelj da će Ivana moći u avgustu i septembru na mitinzima Dijamantske lige da napadne i daljinu od sedam metara, ali od toga sada neće biti ništa pošto je prema prvim prognozama očekuje pauza od  dva meseca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.