ZAŠTO JE ČUKA PRISTALA DA IGRA FINALE NA MARAKANI? Matijašević objasnio razloge ovakve odluke

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 16:07

ZAŠTO JE ČUKA PRISTALA DA IGRA FINALE NA MARAKANI? Matijašević objasnio razloge ovakve odluke

Utakmica je zakazana za četvrtak, 25. maj od 18:30.

Sportski direktor fudbalskog kuba Čukarički Vladimir Matijašević izjavio je nakon plasmana njegovog tima u finale Kupa Srbije, da su pristali da igraju finale na stadionu "Rajko Mitić", jer meč za trofej mora da bude praznik fudbala, prenosi Sportklub.

Finalna utakmica Kupa Srbije između Crvene zvezde i Čukaričkog biće 25. maja odigrana na stadionu "Rajko Mitić" od 18.30 časova, saopštio je Fudbalski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << savez Srbije (FS S).

- Čukarički je pozitivno odgovorio na molbu Crvene zvezde da meč za trofej bude odigran na stadionu „Rajko Mitić“. Bili smo spremni i da susret organizujemo na našem stadionu na Banovom brdu, i on bi sigurno bio pun, ali da budemo realni, većinski navijačima Crvene zvezde. Pristali smo da igramo na Marakani, samo iz razloga što finale Kupa Srbije mora da bude praznik fudbala, i da na tom meču bude što više gledalaca, a očekujem da će interesovanje biti veliko - istakao je Matijašević.

Naglasio je da Čukarički ima velike ambicije u finišu sezone.

- Borićemo se za trofej, sportski, na terenu, pokušati da po drugi put u istoriji osvojimo Kup Srbije. Verujem da će se svi igrači do četvrtka oporaviti i da će biti spremni za veliko finale, pa ko bude bolji neka pobedi. Gostovali smo u svim rundama Kupa do sada, neće nam biti problem da to još jednom učinimo - zaključio je Matijašević.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Katarina Lazović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.