ZASLUŽIO JE: Đurišić potpisao višegodišnji ugovor sa Megom

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2020, 15:57

ZASLUŽIO JE: Đurišić potpisao višegodišnji ugovor sa Megom

U klubu je od 2018.

Mladi košarkaš Nikola Ðurišić potpisao je višegodišnji stipendijski ugovor sa KK Mega Bemaks, saopštio je danas klub. Bek, koji ima 16 godina, u klub je došao 2018. godine, a pored nastupa za sve mlađe selekcije, u prethodnom periodu je i trenirao sa prvim timom Mege.

 - Veoma sam srećan zbog potpisivanja prvog ugovora sa Megom. Od mog dolaska u klub imao sam odlične uslove za napredak i sjajnu saradnju sa trenerima i saigračima. Naučeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo od starta da se šansa na utakmicama zarađuje radom i ponašanjem na treningu i izvan njega. Posebno moram da istaknem da mi je velika čast što sam priključen treninzima prvog tima i to je veliko iskustvo za mene koje mi puno znači. Sve ovo je veliki motiv da još bolje i više radim. Hvala klubu što je pokazao da veruje u mene a ja cu dati sve od sebe da se odužim za to - rekao je Đurišić posle potpisivanja ugovora.

Sevilja mora da pobedi kako bi ostala na bezbednoj distanci od Hetafea, pobeda Andalužana plaća se kvotom 1,45. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Sevilja – Valjadolid.

Đurišic je rođen 23. februara 2004. godine, visok je 202 centimetara i igra na poziciji beka. Ove sezone je za kadete u proseku beležio 19.3 poena, 6.6 skokova i 3.8 asistencija dok je za juniorski tim Mege u proseku imao 11.2 poena i 4.6 skokova u Roda Juniorskoj ligi Srbije, a odlicne partije je beležio i u juniorskoj ABA ligi gde beležio 11.2 poena, 4.8 skokova i 3.6 asistencija po meču. Prošlog leta je nastupio za kadetsku reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu u Udinama.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Helen Steling Holt, devojka Rajana Gigsa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.