Izvor: HotSport.rs, 23.Jun.2017, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZASLUŽENO: Novi ugovori za članove stručnog štaba FMP-a

Najveće iznenađenje Superlige će voditi isti ljudi i iduće sezone.

Kao nagradu za drugo mesto u domaćem prvenstvu, Dušan Alimpijević je dobio novi ugovor.
Sem mladog stručnjaka, nove ugovore su potpisali pomoćni trener Slobodan Ljubotina, Aleksandar Zarić, a i kondicioni trener Aleksandar Jovančević.
Alimipijević je predvodio ekipu u podvigu i eliminisanju Partizana, te je od strane kluba iz Železnika dobio novi, trogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ugovor.
Pre toga je ovaj stručnjak napravio takođe veliki rezultat plasmanom u Superligu sa Spartakom iz Subotice, nakon čega je sredinom aprila preuzeo ekipu iz predgrađa.
The post ZASLUŽENO: Novi ugovori za članove stručnog štaba FMP-a appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Subotica

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Alimpijeviću novi ugovor sa FMP

Izvor: N1 televizija, 23.Jun.2017

Trener FMP Dušan Alimpijević produžio je ugovor sa klubom iz Železnika na još tri godine, što je svojevrsna nagrada za najbolji plasman kluba u domaćem šampionatu od 2003. godine...Panteri su se ove sezone plasirali u finale plej-ofa domaće lige, prvi put od sezone 2002/3. pošto su u polufinalu...

Nastavak na N1 televizija...

Pelegrino novi menadžer Sautemptona

Izvor: RTS, 23.Jun.2017

Engleski fudbalski klub Sautempton imenovao je Maurisija Pelegrina za novog trenera. . .Pelegrino je na klupi zamenio Kloda Puela, koji je zbog loših rezultata otpušten početkom juna posle samo jedne sezone. Argentinski...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.