ZAR VAS NIJE SRAM: Američki magazin napravio listu 50 najvećih sportista, a evo gde je Novak (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2017, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAR VAS NIJE SRAM: Američki magazin napravio listu 50 najvećih sportista, a evo gde je Novak (FOTO)

Ovo nije realno.

Njujorški magazin GQ, koji izlazi od 1931. godine, napravio je listu 50 najvećih živih sportista, među kojima je petoro tenisera, ali nema Novaka Đokovića!

MARAKANA JE BILA KRCATA: Evo šta zvezda Arsenala kaže o DELIJAMA i navijanju (FOTO)

TAVAMBA NA IVICI SUZA: Posle ovih reči GROBARI će ga još više VOLETI (FOTO)

GQ je od tenisera na listu stavio Serenu Vilijams, Martinu Navratilovu, Rodžera Federera, Rafaela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nadala i Bjerna Borga.

Šveđanin je opisan kao rani majstor modernog tenisa orjentisan na igru sa osnovne linije koji je bio jedan od najgracioznijih sportista. Za Federera je naglašeno da se iz godine u godinu vraća nakon što je otpisan i da iako je već 20 godina na terenu, dok se kod Nadala ističu njegova fizička i mentalna snaga i borba do poslednjeg daha za svaki poen.

Serena je predstavljena kao osoba koja ne može da podbaci bez obzira na to koliko je zahtevna, teška ili čak opasna situacija u kojoj se nalazi. Navratilova je opisana kao dominantna "mašina" koja je osvojila šest uzastopnih Vimbldona i ukupno 18 Grend slem titula, 156 nedelja u nizu bila broj 1, što je uspelo samo Štefi Graf.

Na listi 50 najboljih su između ostalih NBA zvezde Majkl Džordan, Lebron Džejms, Šekil O'Nil, Alen Ajverson, Kobi Brajant, Medžik Džonson, Hakim Oladžuvon, NFL igrači Tom Brejdi, Aron Rodžers, Džeri Rajs, Džim Braun, Beri Senders, Džej Džej Vat, atletičari Karl Luis, Majkl Džonson, Jusein Bolt, hokejaši Vejn Grecki, fudbaleri Pele, Lionel Mesi, Kristijano Ronaldo, golfer Tajger Vuds, plivač Majkl Felps, bokser Šugar Rej Leonard, gimnastičarka Nađa Komaneči, skejter Toni Hok, skijašica Lindzi Von, sovjetski rvač Aleksandar Karelin, ali i nekoliko američkih fudbalerki poput Mije Ham.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.